UberEATS nu ook in Jette, Berchem, Anderlecht en Evere

07/02/17 om 15:22 - Bijgewerkt om 15:22

Wie maaltijden wil bestellen via Uber, kan dat vanaf dinsdag ook vanuit de gemeentes Jette, Sint-Agatha-Berchem, Anderlecht en Evere.

UberEATS nu ook in Jette, Berchem, Anderlecht en Evere

© .

"Zo bedient de maaltijdleveringsdienst de hele stad Brussel en beantwoordt ze aan de stijgende vraag van de gebruikers", zegt Uber in een persbericht. Uber levert vanaf nu ook in Diegem, Zaventem en Vilvoorde.

UberEATS werd gelanceerd in oktober. Via de UberEATS-app kunnen inwoners van Brussel dagelijks tussen 11.00 uur 's ochtends en 23.00 uur 's avonds maaltijden bestellen.

Nog steeds groei

Sinds de lancering hebben al 40.000 Belgen de applicatie UberEATS gedownload en dit aantal blijft alleen maar stijgen, zegt het bedrijf. Dankzij de 600 koeriers kan UberEATS maaltijden van meer dan 450 restaurants op amper een halfuur tijd op bestemming krijgen, maakt Uber zich sterk. De vraag is momenteel het grootst in Elsene, het centrum van Brussel, Ukkel en Etterbeek.

"Om aan de stijgende vraag te kunnen blijven beantwoorden, hebben we sneller dan verwacht beslist om uit te breiden" zegt Stéphane Ficaja, General Manager UberEATS in Brussel. Vandaar dat Uber nu ook de gemeentes Jette, Sint-Agatha-Berchem, Anderlecht en Evere bediend.

Lees meer over:

Onze partners