De deal, die al in september werd gesloten, heeft een totaalwaarde van 1.320.000 euro al gaat het om een raamcontract. Dat wil in praktijk zeggen dat UCL voor dit bedrag hardware zal afnemen in de komende 4 jaar, of zo'n 400.000 euro per jaar. Switch was de enige kandidaat voor de opdracht.

De aankoop gaat volgens documenten die Data News kon inkijken, over laptops, desktops en tablets. Om hoeveel stuks het exact gaat is niet bekend. Maar in de contracttoewijzing weegt de prijs van de laptops door voor 50%, de desktops voor 30 procent, tablets voor 10 procent en accessoires voor 5 procent. De kostprijs van Apple Care voor laptops en desktops ligt op respectievelijk 3 en 2 procent. Vermoedelijk zijn dit ongeveer de verhoudingen van de producten ten opzichte van het totaalbudget.

De deal, die al in september werd gesloten, heeft een totaalwaarde van 1.320.000 euro al gaat het om een raamcontract. Dat wil in praktijk zeggen dat UCL voor dit bedrag hardware zal afnemen in de komende 4 jaar, of zo'n 400.000 euro per jaar. Switch was de enige kandidaat voor de opdracht.De aankoop gaat volgens documenten die Data News kon inkijken, over laptops, desktops en tablets. Om hoeveel stuks het exact gaat is niet bekend. Maar in de contracttoewijzing weegt de prijs van de laptops door voor 50%, de desktops voor 30 procent, tablets voor 10 procent en accessoires voor 5 procent. De kostprijs van Apple Care voor laptops en desktops ligt op respectievelijk 3 en 2 procent. Vermoedelijk zijn dit ongeveer de verhoudingen van de producten ten opzichte van het totaalbudget.