De Université Libre de Bruxelles heeft de oudste telefooncentrale van België. Dat blijkt uit de zoektocht van Aastra in het kader van haar actie 'GreenSMEup'.

Het is dus merkwaardig genoeg de Brusselse universiteit ULB die de oudste telefooncentrale bezit. De Ericsson-switch dateert van 1985 en is dus al 26 jaar in gebruik. Zowat duizend medewerkers bellen nog steeds via deze telefoondinosaurus. Daar komt straks een einde aan. Aastra biedt de ULB immers een nieuwe installatie aan ter waarde van 10.000 euro. Er wordt nog onderhandeld over het type Aastra-centrale.

De Université Libre de Bruxelles heeft de oudste telefooncentrale van België. Dat blijkt uit de zoektocht van Aastra in het kader van haar actie 'GreenSMEup'. Het is dus merkwaardig genoeg de Brusselse universiteit ULB die de oudste telefooncentrale bezit. De Ericsson-switch dateert van 1985 en is dus al 26 jaar in gebruik. Zowat duizend medewerkers bellen nog steeds via deze telefoondinosaurus. Daar komt straks een einde aan. Aastra biedt de ULB immers een nieuwe installatie aan ter waarde van 10.000 euro. Er wordt nog onderhandeld over het type Aastra-centrale.