De door Microsoft als 'ultieme' laptop aangeprezen Surface Book is sinds 26 oktober te koop in Microsoft Stores in de Verenigde Staten. De eerste ervaring zijn voor velen behoorlijk frusterend. Gelijk maandag werd al een topic geopend op Microsofts support-site, over een probleem met het bevriezen van de laptop. De 'thread' is inmiddels al vele duizenden malen bekeken. De enige oplossing lijkt een harde reset van het apparaat, signaleerde Computerworld.

De klagers vrezen dat het om een hardware-probleem gaat dat samenhangt met een slechte batch van de Intel Core i7-processor. Bij Surface Books met een Core i5 doet het probleem zich namelijk niet voor. Microsoft erkent het probleem maar houdt het op een software-probleem dat met Windows Update kan worden opgelost. Tot nog toe is dat niet gelukt. Microsoft heeft nog geen verwachting afgegeven wanneer het probleem zal zijn opgelost.

Bron: Automatiseringgids

De door Microsoft als 'ultieme' laptop aangeprezen Surface Book is sinds 26 oktober te koop in Microsoft Stores in de Verenigde Staten. De eerste ervaring zijn voor velen behoorlijk frusterend. Gelijk maandag werd al een topic geopend op Microsofts support-site, over een probleem met het bevriezen van de laptop. De 'thread' is inmiddels al vele duizenden malen bekeken. De enige oplossing lijkt een harde reset van het apparaat, signaleerde Computerworld.De klagers vrezen dat het om een hardware-probleem gaat dat samenhangt met een slechte batch van de Intel Core i7-processor. Bij Surface Books met een Core i5 doet het probleem zich namelijk niet voor. Microsoft erkent het probleem maar houdt het op een software-probleem dat met Windows Update kan worden opgelost. Tot nog toe is dat niet gelukt. Microsoft heeft nog geen verwachting afgegeven wanneer het probleem zal zijn opgelost. Bron: Automatiseringgids