De overnamegesprekken tussen Unify en Telecom Luxembourg Private Operator, kortweg TLPO, liepen al sinds april. Beiden delen al een infrastructuur en gelijkaardige portfolio. Hoeveel TLPO betaalt voor de overname is niet bekend.

In praktijk zal er echter niet meteen veel veranderen. Zo verhuizen er geen medewerkers van Unify naar TLPO omdat die eerste verantwoordelijk blijft voor de dienstverlening naar TLPO toe.

De verkoop past volgens Unify in de nieuwe strategische aanpak waarbij het bedrijf meer steunt op partners om zijn portfolio in de markt te zetten. Zo wil het in Luxemburg op termijn zestig procent opbrengsten halen uit directe verkoop.

De overnamegesprekken tussen Unify en Telecom Luxembourg Private Operator, kortweg TLPO, liepen al sinds april. Beiden delen al een infrastructuur en gelijkaardige portfolio. Hoeveel TLPO betaalt voor de overname is niet bekend.In praktijk zal er echter niet meteen veel veranderen. Zo verhuizen er geen medewerkers van Unify naar TLPO omdat die eerste verantwoordelijk blijft voor de dienstverlening naar TLPO toe. De verkoop past volgens Unify in de nieuwe strategische aanpak waarbij het bedrijf meer steunt op partners om zijn portfolio in de markt te zetten. Zo wil het in Luxemburg op termijn zestig procent opbrengsten halen uit directe verkoop.