Het gaat om de installatie van Unify"s OpenScape Contact Centre dat volgens Unify moet zorgen voor een betere connectiviteit tussen dealerships, klanten, het hoofdkantoor en het contactcenter. De implementatie gebeurt door het Britse Midland Telecom dat ook het onderhoud en verdere ondersteuning op zich neemt.

Nissan Motor (GB), zoals de Britse afdeling officieel heet, maakt onder meer de Quashqai, Juke en de elektrische Nissan Leaf. Er werken bijna achtduizend mensen verspreid over verschillende vestigingen.

Het gaat om de installatie van Unify"s OpenScape Contact Centre dat volgens Unify moet zorgen voor een betere connectiviteit tussen dealerships, klanten, het hoofdkantoor en het contactcenter. De implementatie gebeurt door het Britse Midland Telecom dat ook het onderhoud en verdere ondersteuning op zich neemt.Nissan Motor (GB), zoals de Britse afdeling officieel heet, maakt onder meer de Quashqai, Juke en de elektrische Nissan Leaf. Er werken bijna achtduizend mensen verspreid over verschillende vestigingen.