Dominique Leroy, de ceo van Unilever België, begint in oktober bij Belgacom als vice president consumer sales. Daarmee komt er opnieuw een vrouw in het topkader van de operator.

De Brusselse Dominique Leroy is 47, getrouwd en heeft twee zonen van 15 en 13 jaar. Ze studeerde aan de Solvay Business School en heeft heel haar loopbaan doorgebracht bij Unilever. In 24 jaar tijd groeide ze door in ondermeer marketing, verkoop en logistiek. Sinds 4 jaar is ze de Belgische country manager en vice president customer development. Ze is tevens onafhankelijk bestuurslid bij Lotus Bakeries.

Dominique Leroy, die houdt van muziek, reizen en hardlopen, zal bij Belgacom rapporteren aan Michel Georgis, de executive vice president van de residentiële afdeling. Georgis is zelf ook een hardloper en heeft al enkele marathons achter de rug. Leroy wordt verantwoordelijk voor de verkoop, maar het lijkt er op dat de ambitieuze vrouw best wel eens snel zal kunnen doorgroeien bij Belgacom. Het topkader telt weinig vrouwen, op Astrid De Lathauwer na. De chief HR officer is zopas ook gevraagd als onafhankelijk bestuurder bij de Colruyt-groep.

Dominique Leroy, de ceo van Unilever België, begint in oktober bij Belgacom als vice president consumer sales. Daarmee komt er opnieuw een vrouw in het topkader van de operator. De Brusselse Dominique Leroy is 47, getrouwd en heeft twee zonen van 15 en 13 jaar. Ze studeerde aan de Solvay Business School en heeft heel haar loopbaan doorgebracht bij Unilever. In 24 jaar tijd groeide ze door in ondermeer marketing, verkoop en logistiek. Sinds 4 jaar is ze de Belgische country manager en vice president customer development. Ze is tevens onafhankelijk bestuurslid bij Lotus Bakeries. Dominique Leroy, die houdt van muziek, reizen en hardlopen, zal bij Belgacom rapporteren aan Michel Georgis, de executive vice president van de residentiële afdeling. Georgis is zelf ook een hardloper en heeft al enkele marathons achter de rug. Leroy wordt verantwoordelijk voor de verkoop, maar het lijkt er op dat de ambitieuze vrouw best wel eens snel zal kunnen doorgroeien bij Belgacom. Het topkader telt weinig vrouwen, op Astrid De Lathauwer na. De chief HR officer is zopas ook gevraagd als onafhankelijk bestuurder bij de Colruyt-groep.