Unit 4 Agresso breidt uit naar Afrika en het Midden-Oosten middels een samenwerking met AH Consulting. Dat is een pan-Afrikaans business & it-consultingbedrijf. AH Consulting zal een Afrikaans Agresso Competence Centre opstarten.

Met een samenwerking met het Afrikaanse adviesbureau AH Consulting slaat de Nederlandse zakelijke softwareleverancier Unit 4 Agressor zijn vleugels uit naar Afrika. Gezamenlijk zetten de ondernemingen een zogenoemde Agresso Competence Centre op. . Het Agresso Competence Centre zal gezamenlijk worden ontwikkeld om aan de grote vraag te voldoen, aldus beide partners.

Chris Ouwinga, president en ceo van Unit 4 Agresso, licht de samenwerking toe: "Hoewel Unit 4 Agresso al diensten levert aan belangrijke klanten in landen als Ethiopië, Equatoriaal-Guinea en Zuid-Afrika, realiseren we ons dat het behalen van succes in de gehele Afrikaanse regio lokale aanwezigheid, deskundigheid en capaciteit vereist. AH Consulting biedt dit door zijn netwerk van lokale kantoren in zowel Afrika als het Midden-Oosten, zijn toegang tot duizenden gekwalificeerde en deskundige bronnen en zijn sterke contacten met beslissingnemers uit het zakenleven en de overheid en ontwikkelingspartners. AH Consulting is voor ons de ideale partner om te zorgen voor groei in de gehele Afrikaanse regio."

"De organisaties klagen over het feit dat zij beperkt worden door de starheid van hun traditionele, zakelijke systeem", aldus Herbert Rwamibazi, ceo van AH Consulting. Rwamibazi verwacht door de samenwerking met Unit 4 Agresso flinke kostenbesparingen en een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Afrika.

In samenwerking met [Computable.nl]

Unit 4 Agresso breidt uit naar Afrika en het Midden-Oosten middels een samenwerking met AH Consulting. Dat is een pan-Afrikaans business & it-consultingbedrijf. AH Consulting zal een Afrikaans Agresso Competence Centre opstarten. Met een samenwerking met het Afrikaanse adviesbureau AH Consulting slaat de Nederlandse zakelijke softwareleverancier Unit 4 Agressor zijn vleugels uit naar Afrika. Gezamenlijk zetten de ondernemingen een zogenoemde Agresso Competence Centre op. . Het Agresso Competence Centre zal gezamenlijk worden ontwikkeld om aan de grote vraag te voldoen, aldus beide partners. Chris Ouwinga, president en ceo van Unit 4 Agresso, licht de samenwerking toe: "Hoewel Unit 4 Agresso al diensten levert aan belangrijke klanten in landen als Ethiopië, Equatoriaal-Guinea en Zuid-Afrika, realiseren we ons dat het behalen van succes in de gehele Afrikaanse regio lokale aanwezigheid, deskundigheid en capaciteit vereist. AH Consulting biedt dit door zijn netwerk van lokale kantoren in zowel Afrika als het Midden-Oosten, zijn toegang tot duizenden gekwalificeerde en deskundige bronnen en zijn sterke contacten met beslissingnemers uit het zakenleven en de overheid en ontwikkelingspartners. AH Consulting is voor ons de ideale partner om te zorgen voor groei in de gehele Afrikaanse regio." "De organisaties klagen over het feit dat zij beperkt worden door de starheid van hun traditionele, zakelijke systeem", aldus Herbert Rwamibazi, ceo van AH Consulting. Rwamibazi verwacht door de samenwerking met Unit 4 Agresso flinke kostenbesparingen en een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Afrika. In samenwerking met [Computable.nl]