Zelfstandigenorganisatie Unizo start een gerechtelijke procedure tegen de nieuwe uitgever van de Internet Bedrijvengids, die in februari al werd veroordeeld. De nieuwe uitgever Schuster Marketing stuurt opnieuw facturen naar ondernemers om hen te laten betalen voor een vermelding van hun bedrijf op een internetsite die volgens Unizo compleet waardeloos is.

Ondernemers worden aangeschreven met een brief waarop hun adresgegevens opzettelijk verkeerd genoteerd staan. Als ze een brief met hun gecorrigeerde gegevens terugsturen naar de uitgever van de gids, krijgen ze even later een factuur van ruim € 1.000 in de bus, de prijs voor een vermelding van hun bedrijf op de site van de Internet Bedrijvengids.

Ondernemers die vroeger al met de Internet Bedrijvengids te maken hadden, krijgen bovendien van de nieuwe uitgever een brief waarin staat dat die overeenkomst overgedragen is aan het bedrijf Schuster Marketing. Unizo zegt een dwangsom van € 10.000 te zullen vorderen, zoals die door de rechtbank was opgelegd.

Bron: Belga

Zelfstandigenorganisatie Unizo start een gerechtelijke procedure tegen de nieuwe uitgever van de Internet Bedrijvengids, die in februari al werd veroordeeld. De nieuwe uitgever Schuster Marketing stuurt opnieuw facturen naar ondernemers om hen te laten betalen voor een vermelding van hun bedrijf op een internetsite die volgens Unizo compleet waardeloos is. Ondernemers worden aangeschreven met een brief waarop hun adresgegevens opzettelijk verkeerd genoteerd staan. Als ze een brief met hun gecorrigeerde gegevens terugsturen naar de uitgever van de gids, krijgen ze even later een factuur van ruim € 1.000 in de bus, de prijs voor een vermelding van hun bedrijf op de site van de Internet Bedrijvengids. Ondernemers die vroeger al met de Internet Bedrijvengids te maken hadden, krijgen bovendien van de nieuwe uitgever een brief waarin staat dat die overeenkomst overgedragen is aan het bedrijf Schuster Marketing. Unizo zegt een dwangsom van € 10.000 te zullen vorderen, zoals die door de rechtbank was opgelegd. Bron: Belga