De stroombesparingsmodus werd actief, zodra een telefoon horizontaal werd gehouden. Daarbij werd vervolgens het scherm minder fel gemaakt. Waarom deze optie verdwenen is, is niet duidelijk.

De voetafdrukken zijn verdwenen, omdat ze niet goed werkten. Zo was het aanvankelijk de bedoeling dat je door het aantal voetafdrukken kon zien hoe dicht bepaalde Pokémon waren, maar in praktijk werden altijd drie voetstappen getoond en was de functie amper bruikbaar.

Verder is er een nog een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo kunnen mensen die het spel spelen hun avatar aanpassen en zijn de animaties aangepast. (ANP/PVL)

De stroombesparingsmodus werd actief, zodra een telefoon horizontaal werd gehouden. Daarbij werd vervolgens het scherm minder fel gemaakt. Waarom deze optie verdwenen is, is niet duidelijk.De voetafdrukken zijn verdwenen, omdat ze niet goed werkten. Zo was het aanvankelijk de bedoeling dat je door het aantal voetafdrukken kon zien hoe dicht bepaalde Pokémon waren, maar in praktijk werden altijd drie voetstappen getoond en was de functie amper bruikbaar.Verder is er een nog een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo kunnen mensen die het spel spelen hun avatar aanpassen en zijn de animaties aangepast. (ANP/PVL)