Het probleem zit 'm in het onderdeel Android System WebView. Dat zorgt ervoor dat apps webinhoud kunnen weergeven. Denk daarbij aan de Gmail-app, die in praktijk vooral een veredelde webweergave van je mailbox is.

Laatste update verwijderen

Tegenover The Verge zegt Google dat het op de hoogte is van het probleem en werkt aan een oplossing. Een tip die circuleert is om de laatste update van webview weer te verwijderen. Onder meer Samsung raadt op Twitter die aanpak aan, gevolgd door een herstart.

Sinds deze ochtend zou het probleem overigens sowieso opgelost moeten zijn: wie last heeft van crashende apps, wordt aangeraden om de recentste versie van WebView te installeren.

Het probleem zit 'm in het onderdeel Android System WebView. Dat zorgt ervoor dat apps webinhoud kunnen weergeven. Denk daarbij aan de Gmail-app, die in praktijk vooral een veredelde webweergave van je mailbox is.Tegenover The Verge zegt Google dat het op de hoogte is van het probleem en werkt aan een oplossing. Een tip die circuleert is om de laatste update van webview weer te verwijderen. Onder meer Samsung raadt op Twitter die aanpak aan, gevolgd door een herstart.Sinds deze ochtend zou het probleem overigens sowieso opgelost moeten zijn: wie last heeft van crashende apps, wordt aangeraden om de recentste versie van WebView te installeren.