De Vlaamse Gemeenschap heeft zopas het raamcontract voor de ondersteuning van de it-projecten van de verschillende Vlaamse entiteiten gegund aan USG Public-Sourcing.

Het bedrijf haalde het daarbij van ManpowerGroup Solutions en de tandem Brainbridge/Bartech Europe. Belgacom was aanvankelijk ook geïnteresseerd, maar diende uit- eindelijk geen offerte in.

USG Public-Sourcing wordt 'managed service provider' en moet de nodige ict-medewerkers leveren voor de ondersteuning van de Vlaamse ict-projecten die gebruik willen maken van het raamcontract. Ook de opvolging, uitvoering en uiteindelijke facturatie valt onder dit contract.

De Vlaamse Gemeenschap heeft zopas het raamcontract voor de ondersteuning van de it-projecten van de verschillende Vlaamse entiteiten gegund aan USG Public-Sourcing.Het bedrijf haalde het daarbij van ManpowerGroup Solutions en de tandem Brainbridge/Bartech Europe. Belgacom was aanvankelijk ook geïnteresseerd, maar diende uit- eindelijk geen offerte in. USG Public-Sourcing wordt 'managed service provider' en moet de nodige ict-medewerkers leveren voor de ondersteuning van de Vlaamse ict-projecten die gebruik willen maken van het raamcontract. Ook de opvolging, uitvoering en uiteindelijke facturatie valt onder dit contract.