Volgens de krant zijn er in het Everse telecombedrijf al enkele mensen ontslagen en tegen eind deze maand zouden daar nog een tiental werknemers bijkomen. Het bedrijf heeft zeventig mensen in dienst.

Damovo lijdt onder de crisis en verloor enkele grote klanten. "Alles wijst er op dat het bedrijf zal worden opgedoekt," zegt LBC-NVK-vakbondsman Robert Veekman in De Standaard. Hij is niet te spreken van de communicatie met de directie en hekelt het gebrek aan een sociaal plan. Daarom wil hij dat het bedrijf de ontslagronde stillegt en onderhandelingen start.

Volgens de krant zijn er in het Everse telecombedrijf al enkele mensen ontslagen en tegen eind deze maand zouden daar nog een tiental werknemers bijkomen. Het bedrijf heeft zeventig mensen in dienst.Damovo lijdt onder de crisis en verloor enkele grote klanten. "Alles wijst er op dat het bedrijf zal worden opgedoekt," zegt LBC-NVK-vakbondsman Robert Veekman in De Standaard. Hij is niet te spreken van de communicatie met de directie en hekelt het gebrek aan een sociaal plan. Daarom wil hij dat het bedrijf de ontslagronde stillegt en onderhandelingen start.