Telenet zou van de lijst met kandidaten gevallen zijn voor de overname van kabelaar Numericable.

Dat vernam de krant De Tijd van eigen bronnen. De Waalse kabeltegenhanger van Telenet, Voo, zou wel op de shortlist staan. Ook enkele durfkapitaalspelers worden genoemd, naast de Brusselse zakenman en gewezen voorzitter van Numericable Philippe Lhomme. Wie precies nog op de lijst staat, is niet duidelijk.

Dat Telenet afvalt als kandidaat, is verbazend, omdat de telecomreus als één van de grote favorieten voor de deal werd genoemd. Wel weet de krant dat het verkoopproces niet echt gestructureerd verloopt, waardoor kandidaten mogelijk later weer worden opgevist.

Als overnameprijs circuleren bedragen van 400 miljoen euro.

Telenet zou van de lijst met kandidaten gevallen zijn voor de overname van kabelaar Numericable. Dat vernam de krant De Tijd van eigen bronnen. De Waalse kabeltegenhanger van Telenet, Voo, zou wel op de shortlist staan. Ook enkele durfkapitaalspelers worden genoemd, naast de Brusselse zakenman en gewezen voorzitter van Numericable Philippe Lhomme. Wie precies nog op de lijst staat, is niet duidelijk. Dat Telenet afvalt als kandidaat, is verbazend, omdat de telecomreus als één van de grote favorieten voor de deal werd genoemd. Wel weet de krant dat het verkoopproces niet echt gestructureerd verloopt, waardoor kandidaten mogelijk later weer worden opgevist. Als overnameprijs circuleren bedragen van 400 miljoen euro.