De 37-jarige Ulrik Van Schepdael wordt binnen de Belgacom-groep de ceo van Euremis dat zich toelegt op mobiele toepassingen.

Voor Ulrik Van Schepdael wordt het zijn eerste job als baas. Twaalf jaar geleden begon hij bij Belgacom in de afdeling product management. In 2006 werd hij marketing directeur voor de oplossingen bij grote ondernemingen.

Nog bij Euromis begint Philippe Cuvelier als technisch directeur. Hij brengt ervaring mee van Alcatel en Nortel en werkt sinds vier jaar bij Telindus.

Euromis is een relatief klein bedrijf binnen de Belgacom groep met 35 werknemers en een omzet van iets meer dan 2 miljoen euro. Het stond vorig jaar wel voor een omzetgroei van 70 procent. Het biedt mobiele toepaassingen voor ondere andere Unilever, chocoladefabrikant Ferero (Nutella) en bierbrouwer Scottish & Newcastle.

Euremis werd in september 2006 voor 4,1 miljoen euro overgenomen door Proximus.

Oprichters Manoël Ancion en Renaud Gryspeerdt hadden in 2000 ook al hun e-commerce bedrijf Neosys verkocht aan Keyware.

De 37-jarige Ulrik Van Schepdael wordt binnen de Belgacom-groep de ceo van Euremis dat zich toelegt op mobiele toepassingen. Voor Ulrik Van Schepdael wordt het zijn eerste job als baas. Twaalf jaar geleden begon hij bij Belgacom in de afdeling product management. In 2006 werd hij marketing directeur voor de oplossingen bij grote ondernemingen. Nog bij Euromis begint Philippe Cuvelier als technisch directeur. Hij brengt ervaring mee van Alcatel en Nortel en werkt sinds vier jaar bij Telindus. Euromis is een relatief klein bedrijf binnen de Belgacom groep met 35 werknemers en een omzet van iets meer dan 2 miljoen euro. Het stond vorig jaar wel voor een omzetgroei van 70 procent. Het biedt mobiele toepaassingen voor ondere andere Unilever, chocoladefabrikant Ferero (Nutella) en bierbrouwer Scottish & Newcastle. Euremis werd in september 2006 voor 4,1 miljoen euro overgenomen door Proximus. Oprichters Manoël Ancion en Renaud Gryspeerdt hadden in 2000 ook al hun e-commerce bedrijf Neosys verkocht aan Keyware.