Silanis heeft het e-SignLive platform ontwikkeld, dat onder andere door banken, verzekeraars en overheidsinstanties wordt gebruikt.

De overname helpt VASCO haar inkomstenmodel te versterken, klantportfolio in Noord-Amerika uit te bouwen en klantbestand buiten de banksector uit te breiden. Zowel VASCO als Silanis richten zich op organisaties die veilige transacties uitvoeren, en die daarbij aan strikte regels en aan eisen van compliancy moeten voldoen.

VASCO ziet onder klanten veel vraag naar oplossingen voor digitale transacties en kan, nadat de overname is gesloten, hen de oplossingen van Silanis leveren. De banksector is voor Silanis de belangrijkste verticale markt.

In Samenwerking met Dutch IT-Channel.

Silanis heeft het e-SignLive platform ontwikkeld, dat onder andere door banken, verzekeraars en overheidsinstanties wordt gebruikt.De overname helpt VASCO haar inkomstenmodel te versterken, klantportfolio in Noord-Amerika uit te bouwen en klantbestand buiten de banksector uit te breiden. Zowel VASCO als Silanis richten zich op organisaties die veilige transacties uitvoeren, en die daarbij aan strikte regels en aan eisen van compliancy moeten voldoen.VASCO ziet onder klanten veel vraag naar oplossingen voor digitale transacties en kan, nadat de overname is gesloten, hen de oplossingen van Silanis leveren. De banksector is voor Silanis de belangrijkste verticale markt.In Samenwerking met Dutch IT-Channel.