VDAB heeft voor Oracle's Siebel crm-oplossing gekozen voor 2500 medewerkers.

2500 medewerkers bij de dienst arbeidsmarktbeheer en de competentiecentra van VDAB kunnen voortaan aan de slag met de Oracle-oplossing 'Siebel Public Sector CRM'. Ze gebruiken de oplossing voor Case Management. Cronos stond in voor de implementatie. De waarde van de opdracht werd niet meegedeeld.

De bedoeling is om tot een meer coherente behandeling van dossiers te komen over de hele organisatie heen, via alle mogelijke communicatiekanalen (telefoon, e-mail, brief, sms, ...). Dat wil zeggen: vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen, frequenter en gerichter communiceren en de planning rond opleidingen beter uitwerken.

VDAB was overigens al op andere domeinen een doorgedreven Oracle- (en dus ook Siebel-, PeopleSoft- en BEA-)gebruiker.

VDAB heeft voor Oracle's Siebel crm-oplossing gekozen voor 2500 medewerkers. 2500 medewerkers bij de dienst arbeidsmarktbeheer en de competentiecentra van VDAB kunnen voortaan aan de slag met de Oracle-oplossing 'Siebel Public Sector CRM'. Ze gebruiken de oplossing voor Case Management. Cronos stond in voor de implementatie. De waarde van de opdracht werd niet meegedeeld. De bedoeling is om tot een meer coherente behandeling van dossiers te komen over de hele organisatie heen, via alle mogelijke communicatiekanalen (telefoon, e-mail, brief, sms, ...). Dat wil zeggen: vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen, frequenter en gerichter communiceren en de planning rond opleidingen beter uitwerken. VDAB was overigens al op andere domeinen een doorgedreven Oracle- (en dus ook Siebel-, PeopleSoft- en BEA-)gebruiker.