De VDAB sponsort twee leerstoelen, aan de KUL en Vlerick. Het gaat om respectievelijk career management analytics, voor professor Bart Baessens en business innovation & implementation, voor professor Stijn Viaene.

VDAB wil hiermee een beter inzicht krijgen in de wijzigende marktomstandigheden en zich verder innovatief uitbouwen als sterke it-organisatie onder leiding van cio Paul Danneels. Ook ceo Fons Leroy en KUL-rector Rik Torfs waren aanwezig bij de ondertekening van het contract van drie jaar.

De VDAB sponsort twee leerstoelen, aan de KUL en Vlerick. Het gaat om respectievelijk career management analytics, voor professor Bart Baessens en business innovation & implementation, voor professor Stijn Viaene. VDAB wil hiermee een beter inzicht krijgen in de wijzigende marktomstandigheden en zich verder innovatief uitbouwen als sterke it-organisatie onder leiding van cio Paul Danneels. Ook ceo Fons Leroy en KUL-rector Rik Torfs waren aanwezig bij de ondertekening van het contract van drie jaar.