De Nederlandse enterprise content managementspecialist VDD IQware neemt zijn Belgische sectorgenoot Docalot over van moederbedrijf Anubex.

VDD IQware is gevestigd in Waalre bij Eindhoven. Docalot, opgericht in 1996, heeft z'n kantoor in Kontich bij Antwerpen en is een dochter van Anubex. Door de overname van Docalot wordt een 'Document Composition'-module toegevoegd aan Hyarchis.NET, een op Microsoft .Net gebaseerde suite voor documentbeheer die is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf.

Met de nieuwe module kunnen gebruikers zonder echte ict-kennis documenten produceren in een vastgelegd formaat. De documenten worden samengesteld aan de hand van sjablonen zoals welkomstbrieven, aanmaningen, hypotheekoffertes, verzekeringspolissen en pensioenoverzichten. De bestanden zijn opgebouwd in vaste tekstblokken. Dat moet de verwerkingssnelheid verhogen. Michiel Meijers van Docalot zal als Product Manager de integratie van de nieuwe module begeleiden.

Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

In samenwerking met Computable

De Nederlandse enterprise content managementspecialist VDD IQware neemt zijn Belgische sectorgenoot Docalot over van moederbedrijf Anubex. VDD IQware is gevestigd in Waalre bij Eindhoven. Docalot, opgericht in 1996, heeft z'n kantoor in Kontich bij Antwerpen en is een dochter van Anubex. Door de overname van Docalot wordt een 'Document Composition'-module toegevoegd aan Hyarchis.NET, een op Microsoft .Net gebaseerde suite voor documentbeheer die is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf. Met de nieuwe module kunnen gebruikers zonder echte ict-kennis documenten produceren in een vastgelegd formaat. De documenten worden samengesteld aan de hand van sjablonen zoals welkomstbrieven, aanmaningen, hypotheekoffertes, verzekeringspolissen en pensioenoverzichten. De bestanden zijn opgebouwd in vaste tekstblokken. Dat moet de verwerkingssnelheid verhogen. Michiel Meijers van Docalot zal als Product Manager de integratie van de nieuwe module begeleiden. Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt. In samenwerking met Computable