Beltug, de vereniging van telecomgrootgebruikers, wil dat bedrijfsmedewerkers hun telefoonnummer kunnen meenemen, ook al verhuizen ze van de ene telefoonzone naar de andere.

Beltug zal dit aankaarten bij de regelgever, het BIPT. Die houdt tot begin april hierover een consultatie. Concreet zou dat leiden tot één grote telefoonzone in België, net zoals dat al het geval is voor de gsm-nummers. 'Bedrijven wensen meer flexibiliteit in het gebruik van telefoonnumers,' oordeelt Beltug die andere marktspelers oproept om haar standpunt te ondersteunen.

Beltug, de vereniging van telecomgrootgebruikers, wil dat bedrijfsmedewerkers hun telefoonnummer kunnen meenemen, ook al verhuizen ze van de ene telefoonzone naar de andere. Beltug zal dit aankaarten bij de regelgever, het BIPT. Die houdt tot begin april hierover een consultatie. Concreet zou dat leiden tot één grote telefoonzone in België, net zoals dat al het geval is voor de gsm-nummers. 'Bedrijven wensen meer flexibiliteit in het gebruik van telefoonnumers,' oordeelt Beltug die andere marktspelers oproept om haar standpunt te ondersteunen.