Amazon kwam recentelijk in het nieuws met zijn plannen voor een bezorgdienst per drone. In de vorm van een satirisch filmpje drijft Groupon hier de spot mee.

"Terwijl andere bedrijven uitpakken met riskante, experimentele nieuwe manieren om pakjes te leveren, kijkt Groupon in de toekomst... door terug te kijken." Het bedrijft grijpt naar eigen zeggen terug naar de tijd van koning Arthur voor zijn nieuwste bezorginstrument: de katapult.

Uiteraard probeert Groupon hiermee vooral aandacht te trekken op het internet, in de aanloop naar het eindejaar.

Bekijk het filmpje hier:

Amazon kwam recentelijk in het nieuws met zijn plannen voor een bezorgdienst per drone. In de vorm van een satirisch filmpje drijft Groupon hier de spot mee. "Terwijl andere bedrijven uitpakken met riskante, experimentele nieuwe manieren om pakjes te leveren, kijkt Groupon in de toekomst... door terug te kijken." Het bedrijft grijpt naar eigen zeggen terug naar de tijd van koning Arthur voor zijn nieuwste bezorginstrument: de katapult. Uiteraard probeert Groupon hiermee vooral aandacht te trekken op het internet, in de aanloop naar het eindejaar. Bekijk het filmpje hier: