Juist op het moment dat Frank De Winne de ruimte werd ingeschoten, heeft Guy Verhofstadt een profielpagina gelanceerd op Facebook. De ex-premier wil naar eigen zeggen de ideeën uit zijn nieuwe boek "De uitweg uit de crisis. Hoe Europa de wereld kan redden" verspreiden over heel Europa.

Verhofstadt had al enkele fanpagina's op Facebook, maar in tegenstelling tot de meeste andere politici in ons land heeft hij altijd geweigerd om een eigen profielpagina aan te maken op de populaire netwerksite. Tot vandaag dus.

Het moment voor de 'lancering' staat bol van de symboliek. Zo koos Verhofstadt voor 12.34 uur, het moment dat Frank De Winne de ruimte werd ingeschoten. Maar anders dan de ploeg rond De Winne, lanceert het boegbeeld van Open VLD de ideeën uit zijn nieuwe boek "De uitweg uit de crisis. Hoe Europa de wereld kan redden" over Europa, 'om het debat aan te zwengelen'.

In zijn boek analyseert Verhofstadt het ontstaan van de crisis, en reikt hij een aantal pistes aan om er uit te geraken. Volgens de voormalige premier is Europa het enige blok dat de wereld uit de crisis kan halen. De oplossing zou enkel kunnen liggen in meer Europa en minder protectionisme.

Het was Annick De Ridder van Open VLD die Verhofstadt kon overtuigen om Facebook te gebruiken als grensoverschrijdend netwerkkanaal. De Ridder had met haar Facebookgroep 'Wij willen Guy Verhofstadt op Facebook' al 907 'handtekeningen' verzameld, en dat zou de uiteindelijke doorslag hebben gegeven.

Omdat het profiel van Guy Verhofstadt in de eerste plaats dient om een internationaal netwerk uit te bouwen met gelijkgestemden, is Engels de voertaal. Tal van Europese prominenten zouden al toegezegd hebben om gelinkt te willen worden aan de liberaal.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1716140644&ref=ts

Juist op het moment dat Frank De Winne de ruimte werd ingeschoten, heeft Guy Verhofstadt een profielpagina gelanceerd op Facebook. De ex-premier wil naar eigen zeggen de ideeën uit zijn nieuwe boek "De uitweg uit de crisis. Hoe Europa de wereld kan redden" verspreiden over heel Europa. Verhofstadt had al enkele fanpagina's op Facebook, maar in tegenstelling tot de meeste andere politici in ons land heeft hij altijd geweigerd om een eigen profielpagina aan te maken op de populaire netwerksite. Tot vandaag dus. Het moment voor de 'lancering' staat bol van de symboliek. Zo koos Verhofstadt voor 12.34 uur, het moment dat Frank De Winne de ruimte werd ingeschoten. Maar anders dan de ploeg rond De Winne, lanceert het boegbeeld van Open VLD de ideeën uit zijn nieuwe boek "De uitweg uit de crisis. Hoe Europa de wereld kan redden" over Europa, 'om het debat aan te zwengelen'. In zijn boek analyseert Verhofstadt het ontstaan van de crisis, en reikt hij een aantal pistes aan om er uit te geraken. Volgens de voormalige premier is Europa het enige blok dat de wereld uit de crisis kan halen. De oplossing zou enkel kunnen liggen in meer Europa en minder protectionisme. Het was Annick De Ridder van Open VLD die Verhofstadt kon overtuigen om Facebook te gebruiken als grensoverschrijdend netwerkkanaal. De Ridder had met haar Facebookgroep 'Wij willen Guy Verhofstadt op Facebook' al 907 'handtekeningen' verzameld, en dat zou de uiteindelijke doorslag hebben gegeven. Omdat het profiel van Guy Verhofstadt in de eerste plaats dient om een internationaal netwerk uit te bouwen met gelijkgestemden, is Engels de voertaal. Tal van Europese prominenten zouden al toegezegd hebben om gelinkt te willen worden aan de liberaal. http://www.facebook.com/profile.php?id=1716140644&ref=ts