Na de lancering van iOS 6, verruilde Apple Google Maps voor zijn eigen navigatie-app. Google kwam niet zo veel later met een externe app voor de iPhone, en nu is er ook een iPad-versie.
Het gaat om een vernieuwde app, met een verkenfunctie die plekjes aanreikt om te eten, drinken, slapen of shoppen. Er zijn ook recensies van deze locaties geïntegreerd.

Daarnaast is de navigatie verbeterd. Er is accuratere verkeersinformatie voorhanden - is er bijvoorbeeld een ongeluk gebeurd in de buurt, dan wordt er automatisch een alternatieve route uitgestippeld -, en je kunt fietsroutes en routes voor openbaar vervoer raadplegen.

Een andere toevoeging is indoor-maps, waarmee je de weg kunt opvragen in vliegvelden of winkelcentra.

Na de lancering van iOS 6, verruilde Apple Google Maps voor zijn eigen navigatie-app. Google kwam niet zo veel later met een externe app voor de iPhone, en nu is er ook een iPad-versie. Het gaat om een vernieuwde app, met een verkenfunctie die plekjes aanreikt om te eten, drinken, slapen of shoppen. Er zijn ook recensies van deze locaties geïntegreerd. Daarnaast is de navigatie verbeterd. Er is accuratere verkeersinformatie voorhanden - is er bijvoorbeeld een ongeluk gebeurd in de buurt, dan wordt er automatisch een alternatieve route uitgestippeld -, en je kunt fietsroutes en routes voor openbaar vervoer raadplegen. Een andere toevoeging is indoor-maps, waarmee je de weg kunt opvragen in vliegvelden of winkelcentra.