Het Italiaanse modehuis Versace komt in mei uit met zijn eerste luxemobieltje. Het wordt duurder dan het gsm-toestelletje van Dior, dat voor 3.500 euro van de hand gaat.

Het is Donatella Versace zelf die het mobieltje ontworpen heeft in samenwerking met de Franse groep Modelabs. Die maakte eerder ook al de luxegsm van Dior die in 2008 werd geïntroduceerd. Het Versace-model wordt volgende week onthuld tijdens de modeshow in Parijs, zo schrijft The Wall Street Journal.

Luxegsm-toestellen zijn niet zo nieuw. Motorola heeft in 2008 voor zowat 200 miljoen euro mobieltjes verkocht die getekend waren door Dolce & Gabbana. Prada en Georgio Armani pakten er ook al mee uit. De toestelletjes werden totnogtoe echter verpatst voor minder dan 750 euro. Nu gaan ze de concurrentie aan met luxe horloges. De vraag komt vooral uit Azië, Rusland en het Midden-Oosten.

Het Italiaanse modehuis Versace komt in mei uit met zijn eerste luxemobieltje. Het wordt duurder dan het gsm-toestelletje van Dior, dat voor 3.500 euro van de hand gaat. Het is Donatella Versace zelf die het mobieltje ontworpen heeft in samenwerking met de Franse groep Modelabs. Die maakte eerder ook al de luxegsm van Dior die in 2008 werd geïntroduceerd. Het Versace-model wordt volgende week onthuld tijdens de modeshow in Parijs, zo schrijft The Wall Street Journal. Luxegsm-toestellen zijn niet zo nieuw. Motorola heeft in 2008 voor zowat 200 miljoen euro mobieltjes verkocht die getekend waren door Dolce & Gabbana. Prada en Georgio Armani pakten er ook al mee uit. De toestelletjes werden totnogtoe echter verpatst voor minder dan 750 euro. Nu gaan ze de concurrentie aan met luxe horloges. De vraag komt vooral uit Azië, Rusland en het Midden-Oosten.