Hans Vestberg, de ceo van Ericsson, heeft op een bestuursraad gezegd dat hij geen plannen heeft om het bedrijf in te ruilen voor Microsoft.

De 48-jarige topman werd sinds kort genoemd als potentiële kandidaat om Steve Ballmer op te volgend als ceo van Microsoft. Maar een eventueel vertrek zou de grootste leverancier van mobiele netwerken in de problemen kunnen brengen waardoor enige interne verduidelijking nodig was. Vestberg werkt al zijn hele carrièrre voor de Zweedse telecomreus.

Bloomberg baseert zich voor het nieuws op een anonieme bron die aanwezig was bij de vergadering waar Vestberg benadrukte dat hij geen plannen heeft om Ericsson te verlaten. Eerder werd ook Alan mulally, de topman van Ford, genoemd maar ook hij zou niet langer op de shortlist van Microsoft staan en heeft zelf ook duidelijk gemaakt dat hij dit jaar nog zeker bij de autofabrikant blijft.

Hans Vestberg, de ceo van Ericsson, heeft op een bestuursraad gezegd dat hij geen plannen heeft om het bedrijf in te ruilen voor Microsoft. De 48-jarige topman werd sinds kort genoemd als potentiële kandidaat om Steve Ballmer op te volgend als ceo van Microsoft. Maar een eventueel vertrek zou de grootste leverancier van mobiele netwerken in de problemen kunnen brengen waardoor enige interne verduidelijking nodig was. Vestberg werkt al zijn hele carrièrre voor de Zweedse telecomreus. Bloomberg baseert zich voor het nieuws op een anonieme bron die aanwezig was bij de vergadering waar Vestberg benadrukte dat hij geen plannen heeft om Ericsson te verlaten. Eerder werd ook Alan mulally, de topman van Ford, genoemd maar ook hij zou niet langer op de shortlist van Microsoft staan en heeft zelf ook duidelijk gemaakt dat hij dit jaar nog zeker bij de autofabrikant blijft.