Zo was er onder meer de eerste tweet van @jack op 21 maart 2006 ('Just setting up my twttr'), de eerste tweet uit de ruimte in 2009 en de meest doorgestuurde tweet ('Four more years' van Barack Obama) in 2012.

Vandaag is Twitter uitgegroeid tot een van 's werelds grootste communicatiediensten, met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers en meer dan 400 miljoen tweets per dag.

'Het is dankzij jullie allemaal dat ons open, real-time platform bloeit', zo schreef Twitter op zijn officiële blog. Bekijk de video:

Zo was er onder meer de eerste tweet van @jack op 21 maart 2006 ('Just setting up my twttr'), de eerste tweet uit de ruimte in 2009 en de meest doorgestuurde tweet ('Four more years' van Barack Obama) in 2012. Vandaag is Twitter uitgegroeid tot een van 's werelds grootste communicatiediensten, met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers en meer dan 400 miljoen tweets per dag. 'Het is dankzij jullie allemaal dat ons open, real-time platform bloeit', zo schreef Twitter op zijn officiële blog. Bekijk de video: