Het bestaat uit een extra laag die toegevoegd wordt aan het dekbed en met lucht gevuld wordt. Volgens de makers werkt deze laag met alle soorten dekbedden, maar het is de vraag of het extra gewicht en de structuur wel lekker slaapt.

Wanneer de compressor die onder het bed staat de laag met lucht vult wordt het bed vanzelf opgemaakt. De bediening daarvoor gaat via een app, zo kan je zelf inplannen wanneer het bed opgemaakt kan worden. Als dit als een droom die uitkomt klinkt moet je daar wel wat voor over hebben: via Kickstarter is hij te bestellen voor 369 dollar.

(WK)

Het bestaat uit een extra laag die toegevoegd wordt aan het dekbed en met lucht gevuld wordt. Volgens de makers werkt deze laag met alle soorten dekbedden, maar het is de vraag of het extra gewicht en de structuur wel lekker slaapt. Wanneer de compressor die onder het bed staat de laag met lucht vult wordt het bed vanzelf opgemaakt. De bediening daarvoor gaat via een app, zo kan je zelf inplannen wanneer het bed opgemaakt kan worden. Als dit als een droom die uitkomt klinkt moet je daar wel wat voor over hebben: via Kickstarter is hij te bestellen voor 369 dollar. (WK)