Enkele computerwetenschappers van de universiteit van Cornell in New York wisten een robot te maken die kan voorspellen welke handelingen je wil verrichten, en deze dan in jouw plaats uitvoert.

De robot - die een Kinect-camera heeft als sensor - observeert en analyseert menselijke handelingen, en weet vervolgens welke klusjes hij in welke situaties moet doen. Stap je bijvoorbeeld met een pot eten of een fles drank richting koelkast, dan opent hij de ijskast. En drink je van een glas, dan vult hij dat glas nadien automatisch bij.

Enkele computerwetenschappers van de universiteit van Cornell in New York wisten een robot te maken die kan voorspellen welke handelingen je wil verrichten, en deze dan in jouw plaats uitvoert. De robot - die een Kinect-camera heeft als sensor - observeert en analyseert menselijke handelingen, en weet vervolgens welke klusjes hij in welke situaties moet doen. Stap je bijvoorbeeld met een pot eten of een fles drank richting koelkast, dan opent hij de ijskast. En drink je van een glas, dan vult hij dat glas nadien automatisch bij.