Google heeft zich voorgenomen om hun zelfrijdende auto voor 2020 af te hebben. Nu wil Nissan nog sneller zijn met zijn Nissan IDS Concept. De technologie die de Japanse autofabrikant voor de auto gebruikt moet ervoor zorgen dat u zelf kunt rijden én de auto het werkt kan laten doen. Het interieur verandert daarbij per rij-stand.

De auto is bovendien elektrisch. "Zodra ons Intelligent Driving-technologie beschikbaar is voor de productie van auto's, zullen elektrische auto's heel ver kunnen rijden op één opgeladen batterij."

Google heeft zich voorgenomen om hun zelfrijdende auto voor 2020 af te hebben. Nu wil Nissan nog sneller zijn met zijn Nissan IDS Concept. De technologie die de Japanse autofabrikant voor de auto gebruikt moet ervoor zorgen dat u zelf kunt rijden én de auto het werkt kan laten doen. Het interieur verandert daarbij per rij-stand. De auto is bovendien elektrisch. "Zodra ons Intelligent Driving-technologie beschikbaar is voor de productie van auto's, zullen elektrische auto's heel ver kunnen rijden op één opgeladen batterij."