De campus komt op terrein dat eerder van Hewlett Packard was en zal voor maar liefst 80 procent bestaan uit groen met in het midden een gigantisch ringvorming gebouw dat voor het grootste deel uit glas zal bestaan. Het kreeg dan ook niet voor niets de bijnaam 'Space ship' (ruimteschip). Binnenin zal het gebouw veel open ruimte bevatten om samenwerking te bevorderen, zo vertelde CFO Peter Oppenheimer aan de krant San José Mercury News. Volgens Apple wordt dit het 'beste kantoorgebouw ter wereld.'

Het ontwerp is nog in gang gezet door ex-CEO Steve Jobs voor zijn dood in oktober 2011, de uitwerking is gebeurd door architectenbureau Foster + Partners. (KVDA)

Bekijk videobeelden van de Apple Campus 2:

De campus komt op terrein dat eerder van Hewlett Packard was en zal voor maar liefst 80 procent bestaan uit groen met in het midden een gigantisch ringvorming gebouw dat voor het grootste deel uit glas zal bestaan. Het kreeg dan ook niet voor niets de bijnaam 'Space ship' (ruimteschip). Binnenin zal het gebouw veel open ruimte bevatten om samenwerking te bevorderen, zo vertelde CFO Peter Oppenheimer aan de krant San José Mercury News. Volgens Apple wordt dit het 'beste kantoorgebouw ter wereld.' Het ontwerp is nog in gang gezet door ex-CEO Steve Jobs voor zijn dood in oktober 2011, de uitwerking is gebeurd door architectenbureau Foster + Partners. (KVDA) Bekijk videobeelden van de Apple Campus 2: