Twee weken geleden dook er een Russisch filmpje op van een jongetje dat zich door een drone vooruit liet trekken. Erg snel ging dat nog niet, maar het filmpje werd online een hit en staat inmiddels op ruim 400.000.

Een drone met meer trekkracht zou uiteraard interessanter zijn, zodat ook volwassenen op hoge snelheid door de sneeuw konden glijden. Daarvoor kwam de drone van Aerones in beeld. Het dronebedrijf uit Letland heeft een drone gemaakt met een trekkracht 37 kilo, ruim voldoende om een volwassen persoon voort te trekken. Het bedrijf laat zelf weten dat dit ook op een skate- of longboard kan.

Aerones is nu opzoek naar investeerders die willen meebetalen voor een special handvat voor deze nieuwe tak van sport.

Twee weken geleden dook er een Russisch filmpje op van een jongetje dat zich door een drone vooruit liet trekken. Erg snel ging dat nog niet, maar het filmpje werd online een hit en staat inmiddels op ruim 400.000.Een drone met meer trekkracht zou uiteraard interessanter zijn, zodat ook volwassenen op hoge snelheid door de sneeuw konden glijden. Daarvoor kwam de drone van Aerones in beeld. Het dronebedrijf uit Letland heeft een drone gemaakt met een trekkracht 37 kilo, ruim voldoende om een volwassen persoon voort te trekken. Het bedrijf laat zelf weten dat dit ook op een skate- of longboard kan. Aerones is nu opzoek naar investeerders die willen meebetalen voor een special handvat voor deze nieuwe tak van sport.