In de video ter promotie van de virtuele duik legt Attenborough zelf uit hoe virtual reality werkt - de 90-jarige Brit noemt het "pretty exciting".

In de video neemt hij je mee met een duikboot om het Great Barrier Reef te aanschouwen. Op de duikboot is een VR-camera gemonteerd, zodat je mee kunt kijken met Attenborough zelf, die in de onderzeeër zit.

Bij veel VR-video's is het mogelijk om ze op YouTube te kijken of te downloaden, maar in dit geval kan dat niet. Je kunt een kaartje kopen bij het Natural History Museum en krijgt daar de Samsung Gear VR-bril van Samsung op.

(WK)

In de video ter promotie van de virtuele duik legt Attenborough zelf uit hoe virtual reality werkt - de 90-jarige Brit noemt het "pretty exciting".In de video neemt hij je mee met een duikboot om het Great Barrier Reef te aanschouwen. Op de duikboot is een VR-camera gemonteerd, zodat je mee kunt kijken met Attenborough zelf, die in de onderzeeër zit.Bij veel VR-video's is het mogelijk om ze op YouTube te kijken of te downloaden, maar in dit geval kan dat niet. Je kunt een kaartje kopen bij het Natural History Museum en krijgt daar de Samsung Gear VR-bril van Samsung op.(WK)