Davenport hackte, middels een DOS-emulator uit de Google Play Store, zijn Samsung Gear Live-smartwatch en zette er Windows 95 op. Maar wat kan je daar in hemelsnaam mee op een schermpje van 1,63 inch?

Niet zo veel, zo blijkt uit onderstaande video. Hij kan de oeroude muis bedienen met veegbewegingen en programma's selecteren door te tikken. Maar die programma's openen lukt niet, wegens te weinig werkgeheugen. Bovendien zijn de laadtijden wel erg lang.

Windows 95 is wellicht dan ook niet meer dan een oefeningetje in hacking. Op dezelfde manier kreeg Davenport eerder ook de games Doom en Minecraft op zijn slim horloge.

Davenport hackte, middels een DOS-emulator uit de Google Play Store, zijn Samsung Gear Live-smartwatch en zette er Windows 95 op. Maar wat kan je daar in hemelsnaam mee op een schermpje van 1,63 inch?Niet zo veel, zo blijkt uit onderstaande video. Hij kan de oeroude muis bedienen met veegbewegingen en programma's selecteren door te tikken. Maar die programma's openen lukt niet, wegens te weinig werkgeheugen. Bovendien zijn de laadtijden wel erg lang.Windows 95 is wellicht dan ook niet meer dan een oefeningetje in hacking. Op dezelfde manier kreeg Davenport eerder ook de games Doom en Minecraft op zijn slim horloge.