'Nissan 3E Birth'

Volgens de geruchten kan de Nissan 3E verbinding maken met het internet waardoor gebruikers over informatie kunnen beschikken die allicht voor het oog worden geprojecteerd, net zoals bij de Google Glass. De vraag is echter hoe Nissan de juridische hindernissen waarmee de testers van Google Glass te maken krijgen, zal omzeilen. Onlangs nog werd een vrouw uit Californië beboet voor het gebruik van Google Glass tijdens het autorijden.

Wanneer de Nissan 3E op de markt komt en hoeveel het gadget zal kosten, is nog niet bekend. De lancering van de Google Glass voor het grote publiek is voorzien voor begin 2014.

Enkele weken geleden lanceerde Nissan ook al de smartwacht Nismo voor automobilisten. (KVDA)

'Nissan 3E Birth' Volgens de geruchten kan de Nissan 3E verbinding maken met het internet waardoor gebruikers over informatie kunnen beschikken die allicht voor het oog worden geprojecteerd, net zoals bij de Google Glass. De vraag is echter hoe Nissan de juridische hindernissen waarmee de testers van Google Glass te maken krijgen, zal omzeilen. Onlangs nog werd een vrouw uit Californië beboet voor het gebruik van Google Glass tijdens het autorijden. Wanneer de Nissan 3E op de markt komt en hoeveel het gadget zal kosten, is nog niet bekend. De lancering van de Google Glass voor het grote publiek is voorzien voor begin 2014. Enkele weken geleden lanceerde Nissan ook al de smartwacht Nismo voor automobilisten. (KVDA)