Google heeft de Dunsfold Aerodrome - het testcircuit van het BBC-programma Top Gear in Engeland - toegevoegd aan Street View.

De zoekgigant koppelde er dan ook maar een race tegen Top Gear-piloot The Stig aan vast. Een Google-medewerker nam het met een Street View-auto van het merk Opel Astra op tegen de Mercedes SLS AMG van The Stig.

Wie het haalde? Dat krijg je in onderstaand filmpje te zien.

Eerder werden de racecircuits van Laguna Seca in Californië en Monza in Italië al opgenomen in Street View. En ook The Stig verscheen al meerdere keren in Google's kaarten-app: in het Schotse Loch Ness, het Britse Legoland en in Top Gears eigen kantoren in Londen.

Google heeft de Dunsfold Aerodrome - het testcircuit van het BBC-programma Top Gear in Engeland - toegevoegd aan Street View. De zoekgigant koppelde er dan ook maar een race tegen Top Gear-piloot The Stig aan vast. Een Google-medewerker nam het met een Street View-auto van het merk Opel Astra op tegen de Mercedes SLS AMG van The Stig. Wie het haalde? Dat krijg je in onderstaand filmpje te zien. Eerder werden de racecircuits van Laguna Seca in Californië en Monza in Italië al opgenomen in Street View. En ook The Stig verscheen al meerdere keren in Google's kaarten-app: in het Schotse Loch Ness, het Britse Legoland en in Top Gears eigen kantoren in Londen.