In september meldde het bedrijf al dat er een drone aan zat te komen, maar veel was er nog niet van bekend. Nog altijd weten we niet hoe hij eruit ziet en wat de specificaties precies zijn, maar het bedrijf heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven die in een winterlandschap gemaakt zijn.

De drone van het bedrijf moet de verkoopcijfers een nieuwe impuls geven, want het gaat momenteel niet erg goed met de verkoop van de actiecamera's. Door de tegenvallende resultaten ging GoPro's zakte de beurskoers van het bedrijf van 65 naar 10 dollar.

De Karma-drone moet er nu voor zorgen dat hier verandering in komt. De beelden zien er alvast goed uit doordat hij in 4K-resolutie kan filmen.

In september meldde het bedrijf al dat er een drone aan zat te komen, maar veel was er nog niet van bekend. Nog altijd weten we niet hoe hij eruit ziet en wat de specificaties precies zijn, maar het bedrijf heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven die in een winterlandschap gemaakt zijn. De drone van het bedrijf moet de verkoopcijfers een nieuwe impuls geven, want het gaat momenteel niet erg goed met de verkoop van de actiecamera's. Door de tegenvallende resultaten ging GoPro's zakte de beurskoers van het bedrijf van 65 naar 10 dollar. De Karma-drone moet er nu voor zorgen dat hier verandering in komt. De beelden zien er alvast goed uit doordat hij in 4K-resolutie kan filmen.