Hollez en Xu van LightSpeed POS leggen aan het VRT Nieuws uit hoe je een Gin Tonic bestelt via hun iOS-kassasysteem voor de horeca, 'Restaurant Butler'.

Ze verklaren ook hoe hun start-up POSiOS vorig jaar fuseerde met het Canadese LightSpeed en hoe ze daardoor, zonder hun product te hebben moeten veranderen, aan de weg kunnen timmeren in Noord-Amerika.

'Succes en geluk is iets wat je afdwingt', aldus Jan Hollez. 'Ondernemen, dat is blijven proberen. Als het na de tiende keer lukt, denkt iedereen dat je geslaagd bent.'

(MI)

Hollez en Xu van LightSpeed POS leggen aan het VRT Nieuws uit hoe je een Gin Tonic bestelt via hun iOS-kassasysteem voor de horeca, 'Restaurant Butler'.Ze verklaren ook hoe hun start-up POSiOS vorig jaar fuseerde met het Canadese LightSpeed en hoe ze daardoor, zonder hun product te hebben moeten veranderen, aan de weg kunnen timmeren in Noord-Amerika. 'Succes en geluk is iets wat je afdwingt', aldus Jan Hollez. 'Ondernemen, dat is blijven proberen. Als het na de tiende keer lukt, denkt iedereen dat je geslaagd bent.'(MI)