Bij de openluchttest van Hyperloop One werd een slee met motor over een kort pad gelanceerd. Binnen 1,1 seconde behaalde hij een topsnelheid van 187 kilometer per uur, waarna hij weer afremde door een hoop zand.

Bij de eerste test werd niet gebruik gemaakt van een buis, wat bij de uiteindelijke Hyperloop wel zal gebeuren. Wanneer de slee in een buis zit zal de luchtdruk veel lager zijn en er vacuüm ontstaan. Hierdoor kunnen veel hogere snelheden gehaald worden. Verwacht wordt dat hij dan tot 1.100 kilometer per uur gaat.

In een test later dit jaar wil Hyperloop One die snelheid ook behalen, wanneer een er wel gebruik gemaakt zal worden van een lange buis.

Bij de openluchttest van Hyperloop One werd een slee met motor over een kort pad gelanceerd. Binnen 1,1 seconde behaalde hij een topsnelheid van 187 kilometer per uur, waarna hij weer afremde door een hoop zand. Bij de eerste test werd niet gebruik gemaakt van een buis, wat bij de uiteindelijke Hyperloop wel zal gebeuren. Wanneer de slee in een buis zit zal de luchtdruk veel lager zijn en er vacuüm ontstaan. Hierdoor kunnen veel hogere snelheden gehaald worden. Verwacht wordt dat hij dan tot 1.100 kilometer per uur gaat.In een test later dit jaar wil Hyperloop One die snelheid ook behalen, wanneer een er wel gebruik gemaakt zal worden van een lange buis.