Het nieuwste design van Amazon is groter en gestroomlijnder. Door het nieuwe uiterlijk moet hij makkelijker kleine pakketjes meenemen.

De Prime Air drone stijgt verticaal en wijzigt dan in horizontale vluchtmodus, waardoor hij efficiënter en sneller moet werken. Aan boord is technologie die de omgeving scant, waardoor hij nergens tegen aan kan vliegen. In de video is te zien dat een vrouw een Amazon plaatje in de tuin legt, zodat de drone kan zien waar hij moet landen.

Clarkson zegt in het filmpje dat Amazon bezig is met de ontwikkeling van drones voor verschillende gebieden. De Prime Air kan zo'n 24 kilometer vliegen met een snelheid van zo'n 88 kilometer per uur. Hij moet in staat zijn om pakketjes binnen een half uur te bezorgen.

Het is overigens niet vreemd dat Clarkson de nieuwe drone aanprijst. Hij is sinds zijn ontslag bij de BBC bij Amazon in dienst, om daar voor de videodienst een autoprogramma te maken. (WK)

Het nieuwste design van Amazon is groter en gestroomlijnder. Door het nieuwe uiterlijk moet hij makkelijker kleine pakketjes meenemen. De Prime Air drone stijgt verticaal en wijzigt dan in horizontale vluchtmodus, waardoor hij efficiënter en sneller moet werken. Aan boord is technologie die de omgeving scant, waardoor hij nergens tegen aan kan vliegen. In de video is te zien dat een vrouw een Amazon plaatje in de tuin legt, zodat de drone kan zien waar hij moet landen.Clarkson zegt in het filmpje dat Amazon bezig is met de ontwikkeling van drones voor verschillende gebieden. De Prime Air kan zo'n 24 kilometer vliegen met een snelheid van zo'n 88 kilometer per uur. Hij moet in staat zijn om pakketjes binnen een half uur te bezorgen.Het is overigens niet vreemd dat Clarkson de nieuwe drone aanprijst. Hij is sinds zijn ontslag bij de BBC bij Amazon in dienst, om daar voor de videodienst een autoprogramma te maken. (WK)