De koelkast bestaat uit meerdere compartimenten met rechtsboven een transparante deur met een smartscreen. Je kan zo kijken wat er in de koelkast staat zonder de deur te hoeven openen. Maar de glasplaat doet ook dienst als ingebouwde tablet. Zo kan je virtuele labels plakken op de laden, maar ook een timer instellen of nota's (met bijvoorbeeld de vervaldatum) achterlaten.

De koelkast zelf draait op Windows 10 en is uitgerust met wifi. Dat maakt van je koelkast waarschijnlijk letterlijk de grootste en zwaarste pc van je huis. Maar het maakt het ook makkelijk om YouTube of Spotify aan te zetten, of om gerechten op te vragen en digitale winkellijstjes te maken.

De koelkast bestaat uit meerdere compartimenten met rechtsboven een transparante deur met een smartscreen. Je kan zo kijken wat er in de koelkast staat zonder de deur te hoeven openen. Maar de glasplaat doet ook dienst als ingebouwde tablet. Zo kan je virtuele labels plakken op de laden, maar ook een timer instellen of nota's (met bijvoorbeeld de vervaldatum) achterlaten.De koelkast zelf draait op Windows 10 en is uitgerust met wifi. Dat maakt van je koelkast waarschijnlijk letterlijk de grootste en zwaarste pc van je huis. Maar het maakt het ook makkelijk om YouTube of Spotify aan te zetten, of om gerechten op te vragen en digitale winkellijstjes te maken.