'Sorry, ik kan mijn beginscherm niet updaten, ik kan geen meerdere dingen tegelijkertijd doen, en ik kan niet overweg met Powerpoint'. Aan het woord is Siri, de 'persoonlijke spraakassistent' van Apple, maar dan wel in een reclamefilmpje van ... Microsoft.

Met deze video wil Microsoft duidelijk maken welke tekortkomingen de iPad heeft ten opzichte van Windows 8-tablets. Met de Windows-toestellen kun je multitasken, je thuisscherm updaten met 'live tiles' en gebruik maken van het Office-pakket.

Het is niet de eerste keer dat Microsoft zo'n licht provocerende promofilmpje de wereld in stuurt. Vorige maand zette Microsoft zo Google te kakken.

'Sorry, ik kan mijn beginscherm niet updaten, ik kan geen meerdere dingen tegelijkertijd doen, en ik kan niet overweg met Powerpoint'. Aan het woord is Siri, de 'persoonlijke spraakassistent' van Apple, maar dan wel in een reclamefilmpje van ... Microsoft. Met deze video wil Microsoft duidelijk maken welke tekortkomingen de iPad heeft ten opzichte van Windows 8-tablets. Met de Windows-toestellen kun je multitasken, je thuisscherm updaten met 'live tiles' en gebruik maken van het Office-pakket. Het is niet de eerste keer dat Microsoft zo'n licht provocerende promofilmpje de wereld in stuurt. Vorige maand zette Microsoft zo Google te kakken.