Vergeet 3D-televisie, hier komt de IllumiRoom. Die maakt van je volledige huiskamer een reusachtig tv-scherm.

De IllumiRoom - door Microsoft voorgesteld op de CES-elektronicabeurs in Las Vegas - zet je living letterlijk in lichterlaaie. Terwijl je bijvoorbeeld aan het gamen bent op je Xbox, worden er ook rondom je televisiescherm bewegende beelden geprojecteerd, en dit middels een Kinect-sensor en een projector.

Bekijk hier een demofilmpje:

Voorlopig is IllumiRoom een researchproject. De technologie zal dus nog niet onmiddellijk in de huiskamer geïmplementeerd worden. Meer nieuws volgt in april op de technologiebeurs CHI in Parijs.

Vergeet 3D-televisie, hier komt de IllumiRoom. Die maakt van je volledige huiskamer een reusachtig tv-scherm. De IllumiRoom - door Microsoft voorgesteld op de CES-elektronicabeurs in Las Vegas - zet je living letterlijk in lichterlaaie. Terwijl je bijvoorbeeld aan het gamen bent op je Xbox, worden er ook rondom je televisiescherm bewegende beelden geprojecteerd, en dit middels een Kinect-sensor en een projector. Bekijk hier een demofilmpje:Voorlopig is IllumiRoom een researchproject. De technologie zal dus nog niet onmiddellijk in de huiskamer geïmplementeerd worden. Meer nieuws volgt in april op de technologiebeurs CHI in Parijs.