In het filmpje van MIT is te zien dat 'Lineform' gebruikt wordt als lamp, 'levende' datakabel en slimme liniaal. Maar voor de slimme slang zijn talloze toepassingen te verzinnen. Als hij groter of juist kleiner gemaakt wordt, kan hij voor vrijwel alles gebruikt worden. De makers tonen dat hij zelfs als telefoon kan functioneren.

De eerste reacties zijn zowel lovend als angstig. Veel mensen zien het potentieel voor de slangrobot die allerlei vormen kan aannemen. Anderen zijn juist bang dat de slang hen zal wurgen in hun slaap. (WK)

In het filmpje van MIT is te zien dat 'Lineform' gebruikt wordt als lamp, 'levende' datakabel en slimme liniaal. Maar voor de slimme slang zijn talloze toepassingen te verzinnen. Als hij groter of juist kleiner gemaakt wordt, kan hij voor vrijwel alles gebruikt worden. De makers tonen dat hij zelfs als telefoon kan functioneren.De eerste reacties zijn zowel lovend als angstig. Veel mensen zien het potentieel voor de slangrobot die allerlei vormen kan aannemen. Anderen zijn juist bang dat de slang hen zal wurgen in hun slaap. (WK)