Nokia heeft een teaserfilmpje vrijgegeven waarin we een glimp te zien krijgen van een nieuwe Lumia-telefoon, waarbij de focus ligt op de camera.

Er wordt een lens in beeld gebracht die gelijkt op die van de PureView 808, een smartphone van Nokia met het 'oude' Symbian als besturingssysteem, en met een camera van 41 megapixels.

Het ziet er dus naar uit dat Nokia deze geavanceerde cameratechnologie nu ook wil implementeren in een Windows Phone-toestel. Naast de 41 megapixel-camera zou de nieuwe Lumia ook over een dubbele LED-flitser gaan beschikken.

Later deze maand komen er nog twee nieuwe, betaalbare Nokia Lumia-smartphones met Windows Phone 8 in de Belgische winkelrekken te liggen.

Nokia heeft een teaserfilmpje vrijgegeven waarin we een glimp te zien krijgen van een nieuwe Lumia-telefoon, waarbij de focus ligt op de camera. Er wordt een lens in beeld gebracht die gelijkt op die van de PureView 808, een smartphone van Nokia met het 'oude' Symbian als besturingssysteem, en met een camera van 41 megapixels. Het ziet er dus naar uit dat Nokia deze geavanceerde cameratechnologie nu ook wil implementeren in een Windows Phone-toestel. Naast de 41 megapixel-camera zou de nieuwe Lumia ook over een dubbele LED-flitser gaan beschikken. Later deze maand komen er nog twee nieuwe, betaalbare Nokia Lumia-smartphones met Windows Phone 8 in de Belgische winkelrekken te liggen.