Voor het YouTube-programma Elders React mochten enkele oudjes een Google-bril uitproberen. Hun eerste reacties? "Het ziet er nogal raar uit", "Dit lijkt wel een science fictionfilm!", "Ik denk dat hier een beeldschermpje zit."

Eens ze ontdekten hoe ze het gadget op hun neus moesten zetten, werden de testpersonen uitgedaagd om er, middels de stembedieingsfunctie, een foto en een video mee te nemen, een e-mail te versturen, een telefoongesprek te voeren en een zoekopdracht uit te voeren.

Achteraf werd hen nog gevraagd hoe de Google Glass-ervaring hen beviel - "Hoe wéét deze bril dat toch allemaal?" en "Als je dit op de baan gebruikt, zal je geramd worden door een auto", zijn slechts enkelen van hun reacties - en of ze zelf een exemplaar zouden kopen.

Hier ziet u hoe oudjes een Google-bril gebruiken en hoe ze ermee omgaan:

&

Voor het YouTube-programma Elders React mochten enkele oudjes een Google-bril uitproberen. Hun eerste reacties? "Het ziet er nogal raar uit", "Dit lijkt wel een science fictionfilm!", "Ik denk dat hier een beeldschermpje zit." Eens ze ontdekten hoe ze het gadget op hun neus moesten zetten, werden de testpersonen uitgedaagd om er, middels de stembedieingsfunctie, een foto en een video mee te nemen, een e-mail te versturen, een telefoongesprek te voeren en een zoekopdracht uit te voeren. Achteraf werd hen nog gevraagd hoe de Google Glass-ervaring hen beviel - "Hoe wéét deze bril dat toch allemaal?" en "Als je dit op de baan gebruikt, zal je geramd worden door een auto", zijn slechts enkelen van hun reacties - en of ze zelf een exemplaar zouden kopen. Hier ziet u hoe oudjes een Google-bril gebruiken en hoe ze ermee omgaan: &