Een groep robots genaamd Compressorhead brengt een wel erg mechanische versie van Mötorhead's Ace of Spades.

De Duitse band Compressorhead geeft een geheel nieuwe dimensie aan het heavy metal-genre - niet zozeer om muzikale redenen, wel omdat het drietal uitsluitend uit robots bestaat.

Gitarist 'Fingers' heeft maar liefst 78 mechanische vingers, en drummer 'Stickboy' vier metalen armen. Wat dat geeft, ziet u in onderstaand filmpje.

Compressorhead is goed op weg om een YouTube-fenomeen te worden, en half januari trekt de band zelfs op tournee doorheen Australië. IT's Only Rock 'n Roll!

Een groep robots genaamd Compressorhead brengt een wel erg mechanische versie van Mötorhead's Ace of Spades. De Duitse band Compressorhead geeft een geheel nieuwe dimensie aan het heavy metal-genre - niet zozeer om muzikale redenen, wel omdat het drietal uitsluitend uit robots bestaat. Gitarist 'Fingers' heeft maar liefst 78 mechanische vingers, en drummer 'Stickboy' vier metalen armen. Wat dat geeft, ziet u in onderstaand filmpje. Compressorhead is goed op weg om een YouTube-fenomeen te worden, en half januari trekt de band zelfs op tournee doorheen Australië. IT's Only Rock 'n Roll!