De video werd vastgelegd door een beveiligingscamera in Honolulu. Opmerkelijk genoeg blijft de vrouw die het toestel vast heeft er bijzonder rustig onder, tot ze aan het eind uitbarst in ongeloof.

Veilige verpakkingen voor terugzending

Gisteren viel het doek voor de Note 7 definitief en Samsung roept het toestel nu wereldwijd terug. Om die toestellen veilig terug te krijgen heeft het technologiebedrijf brandveilige verpakkingen. Samsung stuurt de dozen naar gebruikers die contact hebben opgenomen over de terugzending.

(WK)

De video werd vastgelegd door een beveiligingscamera in Honolulu. Opmerkelijk genoeg blijft de vrouw die het toestel vast heeft er bijzonder rustig onder, tot ze aan het eind uitbarst in ongeloof.Veilige verpakkingen voor terugzendingGisteren viel het doek voor de Note 7 definitief en Samsung roept het toestel nu wereldwijd terug. Om die toestellen veilig terug te krijgen heeft het technologiebedrijf brandveilige verpakkingen. Samsung stuurt de dozen naar gebruikers die contact hebben opgenomen over de terugzending. (WK)