Het filmpje is afkomstig vanop het Chinese sociale netwerk Weibo en werd opgemerkt door 9to5Mac. Op de beelden zien we een 4,7 inch model met een veel grotere camera, andere antennelijnen en, zoals al langer wordt gefluisterd, geen 3,5mm aansluiting voor een hoofdtelefoon. Die plaats wordt ingenomen door een extra speakergrill.

Uiteraard is het niet zeker of het echt om een gelekte iPhone 7 gaat, dan wel om een zeer goede mock-up. Zo volgt het toestel de voornaamste geruchten, maar weten we weinig over de interne mogelijkheden. Ook hier zijn de geruchten dat Apple de 16 gigabyte-versie zou laten vallen en verdergaat met 32GB tot 256GB. Ook zou het RAM-geheugen van twee naar drie gigabyte gaan.

Algemeen wordt verwacht dat Apple in september een nieuwe iPhone zal aankondigen.

Het filmpje is afkomstig vanop het Chinese sociale netwerk Weibo en werd opgemerkt door 9to5Mac. Op de beelden zien we een 4,7 inch model met een veel grotere camera, andere antennelijnen en, zoals al langer wordt gefluisterd, geen 3,5mm aansluiting voor een hoofdtelefoon. Die plaats wordt ingenomen door een extra speakergrill.Uiteraard is het niet zeker of het echt om een gelekte iPhone 7 gaat, dan wel om een zeer goede mock-up. Zo volgt het toestel de voornaamste geruchten, maar weten we weinig over de interne mogelijkheden. Ook hier zijn de geruchten dat Apple de 16 gigabyte-versie zou laten vallen en verdergaat met 32GB tot 256GB. Ook zou het RAM-geheugen van twee naar drie gigabyte gaan.Algemeen wordt verwacht dat Apple in september een nieuwe iPhone zal aankondigen.