Naar verwachting toont het bedrijf de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zondag pas bij het Mobile World Congress in Barcelona, maar door de video komen al verschillende details naar voren.

Samsung
© Samsung

Zo heeft de S7 Edge nagenoeg hetzelfde ontwerp als de S6 Edge en kan hij draadloos opgeladen worden en is hij (wellicht) waterdicht. Dat laatste lijkt te blijken uit het feit dat de telefoon in de stromende regen gebruikt wordt. Meer is er nog niet te zien in de video.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Edge een 5,7 inch scherm en de normale S7 een scherm van 5,1 inch. Daarbij zou de accu groter worden en krijgt hij een microSD-slot mee.

Data News is zondag bij de presentatie en zal daar vandaan verder verslag doen van het Mobile World Congress.

Naar verwachting toont het bedrijf de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zondag pas bij het Mobile World Congress in Barcelona, maar door de video komen al verschillende details naar voren. Zo heeft de S7 Edge nagenoeg hetzelfde ontwerp als de S6 Edge en kan hij draadloos opgeladen worden en is hij (wellicht) waterdicht. Dat laatste lijkt te blijken uit het feit dat de telefoon in de stromende regen gebruikt wordt. Meer is er nog niet te zien in de video.Volgens eerdere geruchten krijgt de Edge een 5,7 inch scherm en de normale S7 een scherm van 5,1 inch. Daarbij zou de accu groter worden en krijgt hij een microSD-slot mee. Data News is zondag bij de presentatie en zal daar vandaan verder verslag doen van het Mobile World Congress.