Er doken eerder al geruchten op dat de goedkopere iPhone 5C in felle kleuren beschikbaar zou komen - de 'C' in de naam zou staan voor 'Colour' -, en dat de iPhone 5S een champagnekleurige uitrusting meekrijgt. Deze onofficiële video lijkt dit te bevestigen.

Beide toestellen worden naar verluidt op 10 september aangekondigd, en liggen qua design in het verlengde van de iPhone 5. De iPhone 5S wordt een opgesmukte iPhone 5 - met volgens de geruchten een A7-processor die 31 procent sneller functioneert dan de huidige A6-processor -, de iPhone 5C een goedkopere variant met een plastic behuizing.

Dit laatste model wordt hier in een felblauwe kleur getoond, maar zou daarnaast ook te koop aangeboden worden in een rode, gele, groene en witte kleur. De iPhone 5C richt zich volgens de speculaties vooral op de opkomende markten, waaronder China en India.

Er doken eerder al geruchten op dat de goedkopere iPhone 5C in felle kleuren beschikbaar zou komen - de 'C' in de naam zou staan voor 'Colour' -, en dat de iPhone 5S een champagnekleurige uitrusting meekrijgt. Deze onofficiële video lijkt dit te bevestigen. Beide toestellen worden naar verluidt op 10 september aangekondigd, en liggen qua design in het verlengde van de iPhone 5. De iPhone 5S wordt een opgesmukte iPhone 5 - met volgens de geruchten een A7-processor die 31 procent sneller functioneert dan de huidige A6-processor -, de iPhone 5C een goedkopere variant met een plastic behuizing. Dit laatste model wordt hier in een felblauwe kleur getoond, maar zou daarnaast ook te koop aangeboden worden in een rode, gele, groene en witte kleur. De iPhone 5C richt zich volgens de speculaties vooral op de opkomende markten, waaronder China en India.